AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGRRRRRRR
ble ble ble
tfu tfu tfu
fiu bździu
tralalala
EmotZsyp
przeczytałem EmoZsyp :>
azhag :
przeczytałem EmoZsyp :>
Nie tylko ty
Komuś się wakacje zbyt szybko skończyły? :>
Nie, Nie, Nie!
Dziś 8 lekcji, jutro 8 lekcji...
AAAAAAaaaaagrrrh!
A "Ci" mają wakacje ;(
do szkoły, "młody" ;>
Bo ja wiem, na dwoch WFach sobie poskakata, na dwoch polakach akurat odespisz kolejna zawalona nocke, na biologii zawsze jest o czym pogadac z psorka, potem do domu albo gdzies z ludzmi, a prace domowa zerzniesz sobie nastepnego dnia od sympatycznych kolezanek, faktycznie przejebane
"zerżniesz" i "sympatyczne koleżanki" w jednym zdaniu... rodzą się we mnie kosmate myśli ;_;
lofdarx :
A "Ci" mają wakacje ;(
Nie podchodź tak negatywnie do tej szkoły, bo najwyraźniej jeszcze nie powinieneś jej opuszczać.
Mylisz zamiek osobowy 2. os. l. poj. w celowniku (ci = Tobie) z zaimkiem osobowymi 3. os. l. mn. w mianowniku (ci = oni). Z wielkiej litery, i tylko podczas bezpośredniego zwrotu, pisze się tylko te pierwsze, a powyżej mamy do czynienia z drugim przypadkiem.
(Ta wiadomość nie jest tak zimna jak może się wydawać, naprawdę.)
Moebius :
"zerżniesz" i "sympatyczne koleżanki" w jednym zdaniu... rodzą się we mnie kosmate myśli ;_;
Prawie jak z dowcipem "Porozmawiajmy o kobietach ... "
A tak z drugiej strony wlasnie Fluxboxa 1.1 wypuscili
http://www.phoronix.com/scan.php?page=n … ;px=NjY5MA
vermaden :
A tak z drugiej strony wlasnie Fluxboxa 1.1 wypuscili
http://www.phoronix.com/scan.php?page=n … ;px=NjY5MA
o, na fluxbox.org nic o tym nie ma
Changelog:
* Added conditional statements to key commands (Mark) - for example, this will search for an open xterm window, cycle through them if there are any, or else open one: Mod4 t :If {Some Matches (xterm)} {NextWindow (xterm)} {Exec xterm} - the syntax is :If {<test>} {<command if true>} {<command if false>} - `Matches <pattern>' is currently the only test you can make; when used alone, it tests the focused window or the clicked window for OnWindow mouse events - there are many ways to combine tests: - `Some <test>' returns true if any open client matches <test> - `Every <test>' returns true if every open client matches <test> - `Not <test>' negates the value of <test> - `Or {<test>} {<test>} ...' returns true if any of the tests is true - `And {<test>} {<test>} ...' returns true if all of the tests are true - `Xor {<test>} {<test>} ...' returns the boolean xor of the truth values
Fajne, trzeba się będzie pobawić.
Edit:
W Portage też już jest.
Ostatnio edytowany przez Moebius (2008.09.03 12:01:38)
tgR :
rofl jakbym moja ciotke slyszal
Czuję się zaszczycony.
..a ja poczekam na fluxboxa 2.0
Minio zapewne pracuje w tej samej branży co ja.
Ostatnio edytowany przez jakoku (2008.09.04 00:24:23)
Panowi - GNU mam już postawionego od kilku lat i jest to mój podstawowy system. Dotychczas mając czas zawsze miałem przy nim coś do zrobienia, więc prawdopodobne, że tego nie zauważyłem wcześniej. Otóż zwrócił moją uwagę jakiś zastój w świecie Linuksa - czy tylko ja to zauważyłem, czy tak się dzieje w rzeczywistości. Zarówno mniej nowych użytkowników .... i jakby programów było coraz mniej. Szkoda .... Ja tymczasem rozpocząłem naukę pythona - czas na zmiany ;-)
Dramatyzujesz .
Tak dobrze Ci system (fluxbox) chodzi, że żeby coś napisać na forum, musisz wyrzucić to od razu do kosza .